Lund | Botulfsgatan 2, Kontor

Ort: Lund
Område: Centrum
Adress: Botulfsgatan 2
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 140 m²

Sanna Ljungström
[email protected]
0705-675746

Beskrivning

På centralt läge i Lund finns nu en kontorslokal om 140 kvm på andra våningen på Botulfsgatan 2. Fastigheten är belägen precis i hjärtat av Lund, bredvid den myllrande Botulfsplatsen som ger goda möjligheter till pendling.

Omgivning

Lund är en stad som präglas av kulturliv, entreprenörskap och forskning. Med ett myllrande studentliv och goda kommunikationsmöjligheter är det en stad där det mesta ligger nära till hands. Fastigheten är belägen på Botulfsgatan 2, nära Botulfsplatsen, med promenadavstånd till ett stort utbud av butiker, restauranger och övrig handel. Busshållsplatsen Lund Botulfsplatsen ligger precis intill med stadsbuss 1-6 som tar dig runt hela Lunds kommun, och det tar endast 10 minuter att gå till Lund C som ger dig tillgång till tåg och bussar runt hela Skåne.

Allmänt

På centralt läge i Lund finns nu en kontorslokal om 140 kvm på andra våningen på Botulfsgatan 2. Fastigheten är belägen precis i hjärtat av Lund, bredvid den myllrande Botulfsplatsen som ger goda möjligheter till pendling.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier