Lund | Bryggaregatan 28, Kontor

Ort: Lund
Område: Centrum
Adress: Bryggaregatan 28
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 2800 m²

Jennie Hansen
[email protected]
0736-630029

Beskrivning

Nu ges möjligheten att hyra en hel fastighet för er verksamhet, på fantastiskt läge i centrala Lund. Totala ytan på ca 2 800 kvm fördelas på kontor (2 000 kvm) i två plan samt en källare (800 kvm) med full takhöjd. Kontorsplanen är mestadels öppna ytor avdelade med ett antal konferens- och kontorsrum. Planen knyts samman med en stor välkomnande trappa vilket skapar rymd och bra ljus. På tomten finns lite grönytor samt en tennisbana och en volleybollplan. Flertalet parkeringsplatser finns att tillgå för de som kör bil. Stadsbussar stannar utanför och Centralstationen ligger endast ca 7 minuters promenad bort.

Omgivning

Fastigheten är centralt beläget nära Kung Oskars väg, endast 7 minuters gångavstånd till Centralen och alla dess tåg- och bussförbindelser. Det centrala läget skapar ett utmärkt serviceutbud då Lunds alla restauranger och affärer ligger till godo inom gångavstånd. Perfekt för den som vill ha nära till allt.

Allmänt

Nu ges möjligheten att hyra en hel fastighet för er verksamhet, i centrala Lund. Totala ytan på ca 2800 kvm fördelas på kontor i två plan samt en källare med full takhöjd. Kontorsplanen är mestadels öppna ytor avdelade med ett antal konferens- och kontorsrum. Planen knyts samman med en stor välkomnande trappa vilket skapar rymd och bra ljus. På tomten finns lite grönytor samt en tennisbana och en volleybollplan. Flertalet parkeringsplatser finns att tillgå för de som kör bil. Stadsbussar stannar utanför och Centralstationen ligger endast ca 7 minuters promenad bort.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier