Lund | Sankt Petri Kyrkogata 5, Butik

Ort: Lund
Område: Centrum
Adress: Sankt Petri Kyrkogata 5
Lokaltyp: Butik
Storlek: 166 m²

Sandra Bjurestad
[email protected]
0735-405646

Beskrivning

I över 50 år har den klassiska kött- och charkbutiken Widerbergs haft sin verksamhet på Sankt Petri Kyrkogata i Lund. Nu finns det möjlighet att hyra denna välkända lokal.
Med sitt välexponerade läge och ständiga flöde av människor har man nära till allt. Lokalen har en yta om 166 kvm, där 140 kvm är butiksyta och 26 kvm lagerutrymme. Det finns även en wc samt förvaringsutrymme i källaren. Angiven hyra avser befintligt skick. Kostnader finns framtaget för installation av restaurangkök.

Omgivning

Lund är en stad som präglas av kulturliv, entreprenörskap och forskning. Med ett myllrande studentliv och goda kommunikationsmöjligheter är det en stad där det mesta ligger nära till hands.

Kommunikationer

Gångavstånd till Lund C där tåg och bussar går i alla riktningar. Diverse stadsbussar finns att nå från flera busstationer i närheten tack vare det centrala läget.

Service

Fastigheten är centralt beläget i Lund centrum och har tillgång till stadens stora utbud av butiker, restauranger och övrig handel. Här finns allt för dina behov inom gångavstånd.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier